Головна » 2017 » Липень » 12 » Відкритий Фестиваль з спінінгової риболовлі 2017р.
21:50
Відкритий Фестиваль з спінінгової риболовлі 2017р.

12.07.2017р.                                                                                                                                                                    м.Калуш

ПОЛОЖЕННЯ про проведення Відкритого Фестивалю з спінінгової риболовлі 2017 р.

1. МЕТА ТА ЗАВДАННЯ. Змагання проводяться з метою: - розвитку риболовного спорту; - підвищення спортивної майстерності і удосконалення техніки володіння спортивним знаряддям; - визначення переможців та призерів змагань; - пропаганди здорового способу життя та популяризації риболовного спорту; Змагання проводяться відповідно до всеукраїнських правил.

2. ТЕРМІНИ ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ. Змагання проводяться 20 серпня 2017 року на міському озері в парку ім. І.Франка м.Калуш. Змагання проводяться в три тури (дата проведення змагань може бути змінена в зв'язку з погодними умовами)

3. КЕРІВНИЦТВО ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ. Загальне керівництво, організація та підготовка до проведення змагань здійснюється громадською організацією «КЛУБ РИБАЛОК КАЛУЩИНИ». Безпосереднє проведення змагань здійснюється суддівською колегією, згідно з Правилами змагань і даного Положення.

4. УЧАСТНИКИ ЗМАГАНЬ. До участі в змаганнях допускаються спортсмени Івано-Франківської області та інших регіонів України, та усі бажаючі віком від 18 років (від 16 з дозволу батьків) Учасники зобов’язані: • виконувати вимоги поведінки на водоймищах, правил змагань і даного положення, морально-етичних норм поведінки в суспільстві; • беззаперечно дотримуватись розпоряджень і вказівок суддів; • при погіршенні здоров’я терміново поставити до відома суддю; • дотримуватись Правил проведення змагань.

5. ПРОГРАМА ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ.

Змагання проводяться в 3тури, загальною тривалістю в 6год. Змагання проводяться в особистому заліку. Реєстрація учасників – до 19.00 год. 19 серпня 2017р.

20 серпня 2017р.

06:00 – прибуття на місце змагань

06:00-06:50– інструктаж, жеребкування секторів для трьох турів

06:45 - вхід в зону ловлі

06:45-07:00 – підготовка до старту

07:00 – СТАРТ першого туру

09:00 – ФІНІШ першого туру

09:00-09:15 – зміна секторів

09:15 – СТАРТ другого туру

11:15 – ФІНІШ другого туру

11:15-11:30 – зміна секторів

11:30 – СТАРТ третього туру

13:30 – ФІНІШ третього туру

13:30-14:00 – зважування риби, підбиття підсумків

14:00 – нагородження учасників

14:30 – святковий обід.

6. ПРАВИЛА ТА ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ. Берегова лінія ділиться на сектори, кількість яких дорівнює кількості учасників, які приймають участь в змаганнях. Ширина сектора 10 м. Ловля риби дозволена будь-якими оснастками зі штучними приманками. Учасники можуть підготувати будь-яку кількість вудлищ, але одночасно ловити тільки одним. Учасникам відведено 15 хвилин на підготовку. Після завершення змагань учасники зобов’язані прибрати з сектору сміття.

7. ПОЛОЖЕНИЯ, ЯКІ НЕ ВІЙШЛИ ДО ПРАВИЛ ПРО ЗМАГАННЯ. До зважування приймаються всі види риби, спіймані на дозволену оснастку. Зважування: після сигналу про закінчення змагань спортсмени залишаються в своїх секторах, а риба в садку (використання залізного садка ЗАБОРОНЕНО). Судді зважують рибу в кожному секторі окремо. Результат заноситься в протокол та підтверджується підписами суддів і спортсмена, що впіймав рибу. Спіймана і зважена риба негайно відпускається у водоймище. До зважування приймається тільки жива риба. Вихід з сектора ловлі, винос риби з сектора ловлі до зважування карається дискваліфікацією. Виходити з сектора ловлі можна тільки після зважування улову та з дозволу судді.

8. ПІДБИТТЯ ПІДСУМКІВ, НАГОРОДЖЕННЯ. Підбиття підсумків проводиться на основі протоколів суддівської колегії, згідно з правилами змагань. Переможці та призери визначаються в особистому заліку. Переможці змагань нагороджуються дипломами та пам’ятними призами.

9. ФІНАНСОВІ ВИТРАТИ. Фінансові витрати з підготовки місць змагань, підготовки протоколів змагань, придбання дипломів для нагородження призерів, забезпечення призами, несуть: ГО "КЛУБ РИБАЛОК КАЛУЩИНИ";

Реєстраційний збір з учасника змагань складає 100 гривень з дорослого, та 50 гривень з учасників з 16 років. Кошти зібрані за рахунок реєстраційних зборів будуть використані для зарибнення водойм Калущини.

10. РЕЄСТРАЦІЯ. Реєстрація проводиться на нашому сайті за посиланням: http://krk-kalush.at.ua/forum/ також зареєструватись можна в групі: https://www.facebook.com/groups/krk.kalush/?ref=group_header Для реєстрації необхідно повідомити: ПІП учасника,дата народження, контактний телефон .

Максимальна кількість учасників - 40. Кількість учасників на даний момент є приблизною!

11. БЕЗПЕКА ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ. Учасники змагань несуть повну особисту відповідальність за наслідки, до яких можуть привести порушення ними правил поведінки на водоймі, спортивного режиму, норм поведінки в громадських місцях.

12. ЗАСТЕРЕЖЕННЯ Під час змагань категорично забороняється: • тренування в зоні проведення змагань • купання в зоні проведення змагань • вживання спиртних напоїв в зоні проведення змагань • порушувати тишу під час змагань • засмічення зони лову та розташування. УВАГА! За грубе порушення загальноприйнятих правил та норм поведінки на змаганнях – НЕГАЙНА ДИСКВАЛІФІКАЦІЯ!!!

 

Голова правління Громадської

організації «КЛУБ РИБАЛОК КАЛУЩИНИ»                                                                                                            Гільщанський В.В.

Переглядів: 825 | Додав: vgilshanskii | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar